Inför ert deltagande på Stockholms Villamässa!

1. Utställarregistrering

Som utställare måste ni bära utställarkort under hela er vistelse på mässan. Ni registrerar er och skriver själva ut era utställarkort via länken nedan. Det är viktigt att ni kommer ihåg att ta med era utställarkort till mässan.

Se till att ni förregistrerar samtliga personer som ska arbeta i er monter och att alla har färdigutskrivna utställarkort innan ni kommer till mässan. Varje monter berättigar till 1 kort/3 m², vi efterdebiterar utställarkort med 120 kr/st, ex moms om ni tagit ut fler utställarkort än tillåtet.

2. Monterbyggnation, godshantering samt praktisk information

Nedan hittar ni länken till den praktiska informationen gällande ert mässdeltagande.

Alla frågor gällande monterbyggnation och gods vänligen kontakta Jannica Workman Event AB
Bergman på 08-410 356 89, mail:jannica.bergman@workman.se

3. Monternummer & Inloggningsuppgifter

I slutet av januari skickas monternummer och inloggningsuppgifter till monteransvarig.
Med hjälp av inloggningsuppgifterna till hemsidan kan ni fylla i företagsinformation som visas för besökarna i utställarlistningen samt beställa kundbiljetter.

5. Restaurangen

För att mässan ska bli så lyckad som möjligt för dig och ditt företag har du möjlighet att stärka innehållet i din monter med hjälp av Montercatering. Kontakta gärna KM Restauranger på telefon 0728-58 68 79 eller montercatering@kmgroup.se, så hjälper de dig med idéer och innehåll.

 

Vid frågor vänligen kontakta:

Michael Andersson

Projektkoordinator

0725-45 45 60

OK
På Stockholm Villamässa använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?